lauantai 1. joulukuuta 2012

Joulukuun ensimmäinen!

Täytyy tunnustaa, että vaikka voinkin kutsua itseäni jo nuoreksi aikuiseksi niin silti koin aamulla lapsenomaista riemua herätessäni ja tajutessani, että nyt on joulukuu! Ensin väsytti kauheasti, mutta heti kun muistin joulukalenterit niin virkistyin ja nousin heti availemaan luukut. Koirat ja mieskin olivat mielissään kalentereista. Ihanaa, kun on jouluaattoon asti jotain odotettavaa, itse jouluaaton lisäksi :)

Tänään leivottiin ties monennet tortut ja nautittiin niitä lämpimän glögin kera. Illalla teimme vielä riisipuuron, eikä kattila palanut pohjaan ollenkaan! Selvää kehitystä tapahtunut keittiössä ;) Viikko sitten, kun tehtiin puuroa, niin kattila paloi huolella ja kaiken maailman konsteilla yritettiin putsata, mutta mikään ei toiminut. Viimeisenä oljenkortena päätimme koittaa sokeripaloja, vaikka lähinnä naurahtelin, kun joku sitä vinkkasi netissä. Niin vaan kattila on nyt putipuhdas, kiitos sokeripalojen :D

Hassua on myös, että kuukauden päästä on jo uusi vuosi!! Aika menee niin nopeasti. Alla kuva viime vuodelta, Helsingin Etelärannasta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti