sunnuntai 9. joulukuuta 2012

Salainen paketti!

Äitini soitti tänään ja kertoi, että olin saanut sinne ilmoituksen paketista. Paketti ei voi olla mikään muu, kuin joululahjavaihdon ylläripaketti! Ihanaa, on taas yksi lahja lisää jännättävänä :) Viikon päästä meidän perhe matkustaa 500km:n matkan sukulaisten ja ystävien luokse, siksi pistin pakettinikin äidin osoitteeseen!

Omalta osaltani kaikki valmistelut ovat niin valmiit, kuin mahdollista. Reissun jälkeen teen vielä lahjaostoksia, jotta ei tarvitse kaikkea kantaa matkalaukuissa. Junamatkustaminen ei ole ihan helpoimmasta päästä kahden koiran ja lukuisten laukkujen kanssa, joten tänä vuonna pakkaamisteemana on minimimäärä tavaraa. Kävin eilen vaatekaappini läpi ja pelkät juhlavaatteet täyttivät isoimman laukun... taidan karsia niistä muutaman :)

Tänä vuonna olen hieman pettynyt siihen, etten löytänyt netistä joulukalentereita, mutta onneksi muutamissa blogeissa pyörii kalentereja! Meidän perheessä kaikki ovat olleet tyytyväisiä kalenterien antiin.

Olen ollut tosi laiska ottamaan kuvia, tai oikeastaan liian kiireinen. Koko viikonlopun olen keskittynyt opiskeluihin ja ensi viikolla on kunnon luku-urakka, jotta jouluksi ei jää paljoa hommaa. Ihanaa päästä kohta viettämään joulua ystävien luo!

Yhden kuvan nappasin tältä viikonlopulta:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti