tiistai 20. marraskuuta 2012

Hankintoja ja lapsuusmuistoja

Ostin itselleni yhden pakollisen suklaakalenterin, se jääkin ainoaksi kalenterikseni tänä jouluna. Näistä perinteisistä joulukalentereista tulee hauskoja muistoja lapsuudesta, kun salaa avasin useita luukkuja ja söin suklaista kulmat ;) Kerran olin jopa niin viisas, että ostin itselleni varakalenterin, josta siirsin sitten äidin hankkimaan kalenteriin sitä mukaa suklaita, kun napsin niitä etukäteen.. äiti ei huomannut mitään :)

Ihanaa, tänään kolahti postiluukusta Yksin kotona-DVDboksi! Kaikki neljä leffaa, näistä tulee myös lapsuus hyvin mieleen. Taidan viettää neljä leffailtaa vielä ennen jouluaattoa :)

Ostin Iltalehden Ilona&joulu-lehden ja Iltasanomien Joululehden, molemmissa ihan kivoja juttuja. Iltasanomien joululehti oli ensi silmäyksellä kyllä sisällöltään itseäni enemmän miellyttävämpi, saa nähdä olenko samaa mieltä luettuani sen tarkemmin.



 Voi, tänään tuli myös Leluaarteita-lehti ja tästä tuli lapsuus mieleen. Lapsena kävin aina lelulehdet läpi ja ympyröin tussilla haluamani lahjat. Kumma kyllä, en saanut koskaan kaikkia toivomiani leluja... :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti