keskiviikko 14. marraskuuta 2012

Valmistunut kalenteri ja kortit

Tänään sain tehtyä loputkin joulukortit valmiiksi ja laitoinkin ne jo punaiseen kirjekuoreen. Huomenna nakkaan postituskuoren postilaatikkoon ja sitten vastuu siirtyykin postille :) Viime jouluna en lähettänyt kenellekään kortteja vaan annoin ne jouluna vasta, mutta tänä vuonna halusin muistaa jo ennen joulua. Jouluna annan sitten vain lahjojen yhteydessä enää pakettikortit.

Eilen tein mieheni joulukalenterin valmiiksi ja olen lopputulokseen tyytyväinen. Kirjoitin minilahjakortteja pienille korteille, toivottavasti ovat mieluisia.

Onpas tyhjä olo, kun olen tehnyt kortit ja joulukalenterit ja lahjatkin on joko pakattuina kaapissa tai postissa tulossa. Joululeipomuksia on tehty useampaan otteeseen ja asunnon koristelutkin hoidettu. Mitähän sitä vielä keksisi, jouluun on kuitenkin vielä reippaasti yli kuukausi aikaa :) Tyydyn lukemaan joulublogeja ja ehkä niistä löydän vielä virikettä!

Ensimmäisessä kuvassa minilahjakortteja joulukalenteriin, lopuissa kuvissa osa valmistamistani joulukorteista. Mielestäni nuo joulukortit on jotenkin tylsiä, tai ihan kuin niistä puuttuisi jotain. Vai olenko vain kriittinen omatekemille tuotoksille?







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti