lauantai 17. marraskuuta 2012

Sekalaisia jouluajatuksia

Hassua, että olen lähettänyt jo joulukortit ja paketoinut lahjat ja vielä viisi viikkoa jouluun! Täytyy sanoa, että se paras joulufiilistelyn aika on silloin, kun saa paketoida ja askarrella. Nyt vain pidän joulutunnelmaa yllä etsimällä uusia ideoita, kuuntelemalla joulumusaa, leipomalla pipareita ja torttuja ja polttamalla kynttilöitä. Tulisi edes lunta, se lisää aina fiilistä! Onneksi naapuri sentään laittoi jo jouluvalonsa, ensimmäiset tällä seudulla :)

Koirien jouluyllärit tuli postissa viikolla ja paketoin ne jo. Maanantaina odotan, että tilaamani Yksin kotona-DVD-boksi saapuisi. Yksin kotona-elokuvat tuovat muistoja lapsuuden jouluista ja löysin CDON:ista kaikki neljä leffaa kympillä, joten oli pakko hankkia!


GinaTricot
Olen alkanut jo pähkäilemään jouluvaatetustani. En ole mikään innokas muodin seuraaja tms. mutta jouluisin haluan pukeutua juhlalle soveltuvasti, ja mielellään johonkin uuteen vaatteeseen. Lemppareita tälle joululle ovat paljetit ja kimalle. Väreinä musta, hopea ja kultainen. Harmi, että vaatekauppojen "glitter"tarjonta on olematonta, ehkä ne tulee vielä!

Zalando
Tuossa vielä kenkäehdotus:
Kengät Zalandolta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti